Dragă părinte Laurențiu,

S-au scurs 4 ani. E mult? E puțin? Cine poate să raspundă când timpul parcă zboară? Parcă a fost ieri ziua în care ați pășit în această parohie cu o vizibilă emoție, dar încrezător în forțele proprii.

Au fost 4 ani în care v-ați dedicat în mod special tinerilor, familiilor, grupului Acțiunii Catolice ca într-un final să fiți responsabil de întreaga familie „Sfânta Cruce”.

DSC_0051

În numele tinerilor, vă mulțumim pentru numeroasele cateheze în care ne-am lăsat descoperiți unii altora. Noi ca tineri cu slăbiciunile și idealurile noastre și dumneavoastră prin misiunea pe care o aveți, misiune prin care am înțeles în toți acești ani că Preotul este om ca și noi, are sentimente, gânduri și așteptari. Pentru toate momentele petrecute în compania dumneavoastră prin care am urcat pe culmile cele mai înalte ale munților și am vizitat locuri minunate din toate zonele țării precum și noptile albe cu cântec vor rămâne întipărite în inimile noastre.

Vă suntem recunoscatori pentru dedicarea din acești 4 ani în care ați format generatii de tineri dornici de a-L cunoaste îndeaproape pe Dumnezeu.

O mulțumire specială o adresăm din partea familiilor comunității noastre pentru disponibilitatea, înțelegerea și înțelepciunea de care ați dat dovadă. Acest lucru s-a văzut prin catehezele cu ajutorul cărora le-ați descoperit  tânărul zilelor noaste, cât și însemnătatea atât de profundă a ceea ce reprezintă societatea, și anume Familia.

Dacă la început ne mulțumeați pentru participarea la liturghii, iată că acum la sfârșit de drum, vă mulțumim pentru predicile pregătite cu mult zel prin care ne-ați descoperit profunzimea misterului lui Dumnezeu cât și complexitatea naturii umane.

În încheiere îi mulțumim lui Dumnezeu că ne-a  dat bucuria de a vă fi avut în mijlocul nostru. Cuvintele, oricât de multe ar fi, nu vor reuși sa spună în întregime ceea ce dorim în aceste clipe. De aceea, vă rugăm să ne iertați pentru stângăcia clipelor în care v-am supărat, când nu ne-am ridicat la așteptările dumneavoastră  și vă asigurăm că veți rămâne în gândurile, inimile și rugăciunile noastre.

Și rezumăm toate cele spuse:

Așadar, nu vom putea contabiliza vreodată momentele frumoase petrecute alături de dumneavoastră, sacrificiile, devotamentul și implicarea atât emoțională cât și fizică în această parohie. Sunteți un preot ce ați pus umărul și în momentele mai puțin frumoase dar ați știut să duceți mai departe misiunea pastorală a acestei parohii.

Pentru tot și toate vă mulțumim și vă urăm mult succes în noua etapă.

Comunitatea parohiei „Sfânta Cruce”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>