Dragă Pr Lucian,
Călătoria dumneavoastră a început acum 3 ani, când timizi am pus bazele unei noi prietenii.

Ne-ați fost un adevărat învățător : ne-ați învățat să fim uniți indiferent de momente, să iubim, să ne respectăm, să avem curaj să fim noi înșine, și mai ales să întâmpinăm orice zi cu zâmbetul pe buze.

Nici un eveniment important nu ne-a prins nepregătiți, deoarece momentele de reculegere au fost pe măsură, deconectate de lumea exterioară și de rutina de zi cu zi. Nu ați uitat nici că suntem tineri și avem nevoie de distracție.

Ne-am distrat în campusuri, la petreceri sau ieșiri, dar am învățat să avem limită la distracție.

Corul nostru a răsunat oriunde intra. Orele de muncă împreună au fost răsplătite cu multe laude și aplauze

Mulți oameni spun că prietenii sunt telefoanele, internetul sau televizorul, dar dumneavoastră ați demonstrat contrariul. Ați știut să fiți un prieten adevărat în orice moment sau timp.

Ne-ați învățat să fim mereu tineri, iar pentru aceste lucruri vă mulțumim.

Acum însă, această călătorie a ajuns la sfîrșit…..

Vă dorim mult succes în continuare și suntem recunoscători vieții că am avut șansa să vă avem alături de noi. Să rămâneți mereu tânăr , plin de viață, cu zâmbetul larg, și să emanați mereu aceeași iubire.

Cu multă dragoste,

tinerii Parohiei SFANTA CRUCE BACĂU

28.07.2013


Draga Parinte Marius,
Va adresam aceasta scrisoare de multumire pentru darnicia si bunavointa pe care ati aratat-o fata de tinerii parohiei cat si fata de intreaga comunitate de la “Sfanta Cruce”.

Ne aducem si acum aminte ca timiditatea v-a acaparat cand noua, tinerilor, v-ati prezentat. Erati un fata noastra, rosu foc de emotii, cuminte ca un mielusel, spunandu-ne de cele sfinte si transmitand o putere interioara pregnanta. Dorinta de implicare a marcat anii petrecuti in parohia noastra, concretizandu-se mai ales prin atasamentul fata de Actiunea Catolica. Multumim pentru invataturile pe care ni le-ati dat in spirit crestin, inspirate de o poveste, o pilda sau o experienta proprie si care ne-au ajutat sa devenim oameni de caracter, bazati pe un sistem de valori potrivite.

Parinte Marius, sunteti special pentru ca in ciuda problemelor de sanatate nu v-ati temut sa escaladati un munte sau sa fiti asa cum sunteti. Multmim pentru zambete, buna dispozitie, incurajari sau bancuri; multumim pentru ca indiferent de ora, frig, caldura sau raceala ati fost prezent la datorie, disponibil si incarcat cu rabdare si dragoste. Multumim caci prin exemplul personal ati demonstrat ca toti suntem egali, ca fiecare avem putere, iar de mana cu Isus Cristos stocul e nelimitat.

Va uram ca in noua comunitate in care veti pleca sa fiti primit cu entuziasm, caldura si inima deschisa pentru a va putea urma calea in viata. Va multumim pentru tot, va stimam si va transmitem ca ne vom aminti cu drag de clipele traite.

La o zambitoare revedere!

Va imbratisam cu drag,

Tinerii Parohiei “Sfanta Cruce” Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>