GREF 2018

În perioada 18-23 iunie, în curtea parohiei noastre,  s-a desfășurat mult așteptatul GREF,  care a avut ca temă povestea “E-o lume minunată”. Acesta le-a oferit șansa celor aproximativ 200 de copii și 20 de animatori, coordonați de părintele Giurgică Valentin,  să îl cunoască mai bine pe Isus, să își facă prieteni noi, să se distreze, și, nu în ultimul rând, să învețe “arta” de a învăța câte ceva de la fiecare persoană care apare în viața lor.

Poză articol

În fiecare dintre cele 6 zile, programul a început la ora 9,  cu bansuri, urmate de povestea pusă în scenă de animatori,  care avea  sa fie discutată în cadrul catehezei. După cateheză, pe grupe, animatorii au organizat  jocuri, competiții prin intermediul cărora copiii  și-au dezvoltat calități precum spiritul  de echipă, răbdarea, etc. Participanții au beneficiat și de o gustare, iar  în jurul orei 12:30, toți s-au îndreptat spre casele lor pentru a-și reîncărca bateriile pentru ora 16, când reîncepea joaca. Programul s-a încheiat  după Rozariu și Sfânta Liturghie la care au participat toți copii și animatorii prezenți la jocurile de după-amiază, cu niște bansuri și cu o rugăciune.

Sâmbătă seară, 23 iunie, a avut loc spectacolul presărat cu foarte multe surprize atât pentru copii, cât și pentru animatori și pentru părinții veniți să își vadă copiii. Momentul așteptat de toată lumea a fost tombola la care au participat doar copiii care în fiecare seara s-au rugat la Rozariu și la Sf. Liturghie și care a avut următoarele premii: o bicicleta, un penny board,  trotinetă, o minge de fotbal, un set de palete de tenis de masă și o minge de apă.

Mulțumiri speciale tuturor  binefăcătorilor care au facut posibile zâmbetele de pe fața participanților. Dumnezeu să vă binecuvânteze și să va ocrotească în tot ceea ce faceți.

De asemenea, mulțumiri organizatorului, părintele Valentin, pentru răbdare și implicare!

Raluca Antal-Vaida

Pentru mai multe imagini de la acest eveniment, apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>