GREF 2017 (19 – 30 iunie)

 

      În perioada 19 – 30 iunie, copiii de toate vârstele s-au adunat în curtea parohiei noastre pentru a se bucura încheierea anului școlar și pentru a se distra prin multe jocuri, bansuri și alte momente frumoase. Tema acestor două săptămâni a fost „Amintiri din copilărie”, piesă DSC_0456care a fost jucată în 5 scenete de către animatori. Copiii s-au identificat cu personajele, bucurându-se de spontanitatea replicilor, fiind și ei îndemnați la lectura operei celebre.

      Încă din primele zile, copiii au fost întâmpinați de energia pozitivă atât a animatorilor cât și a preoților din comunitate. După împărțirea pe grupe, vechile prietenii s-au regăsit, dar s-au format și unele noi. Pe toată durata activităților desfășurate în timpul zilei, copiii nu au simțit deloc prezența monotoniei, mereu fiind implicați în jocuri distractive. Cunoscând regulile jocurilor, grupele s-au provocat între ele, astfel entuziasmul a devenit și mai mare prin obținerea mai multor puncte. Acestă energie pozitivă a trebuit să fie alimentată și prin mici merinde, care au oferit copiiilor și mai multă voie-bună.

      În timpul programului de seară, pe lângă jocuri, copiii și-au reamintit că trebuie să-i mulțumească lui Isus pentru tot ce ne-a oferit. Această mulțumire s-a manifestat prin participarea la Sf. Rozariu, precum și la Sf. Liturghie, animată în fiecare seară de către fiecare grupă, îndrumați de animatori. Glasurile suave ale copiiilor au armonizat momentele Sf. Liturghii prin bucuria și inocența emanată.

      Pentru a marca sfârșitul acestor zile încântătoare, copiii au pregătit un moment artistic, coordonați de animatori. Momentele au fost diverse, de la dansuri moderne până la scenete haioase. Fiecare s-a bucurat atmosfera plăcută, seara încheindu-se cu multe aplauze, poze, îmbrățișări, chiar și lacrimi. Un rol important în reușita desfășurării coerente a activităților l-au avut și părinții, care au avut încredere în echipa noastră, declarându-se foarte mulțumiți.

      Mulțumim pentru sprijinul acordat din partea tuturor celor implicați, dar mai ales lui Dumnezeu, pentru că ne-a binecuvântat, ferindu-ne de incidente neplăcute și a făcut ca aceste clipe să fie de neuitat.

Comorașu Cristina

Pentru mai multe imagini de la acest eveniment, apăsați aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>